CLEMENS Advokatfirma opruster med 4 højt specialiserede partnere og deres 9 dygtige medarbejdere inden for bl.a. skatterådgivning, selskabsret, M&A og fast ejendom/entrepriseret.

Den. 1. januar 2019 indtræder Morten Breum-Leer, Lars Mumm og Martin Beck som nye partnere i CLEMENS Advokatfirma. De har alle tre hidtil fungeret som partnere hos TVC Advokatfirma. Derudover indtræder Peter Hyldahl Ebbesen senest den 1. december 2018 som ny partner. Peter Hyldahl Ebbesen kommer fra Kromann Reumert.

Vi er rigtig glade for at kunne byde de 4 nye partnere og deres medarbejdere velkomne. Inden for skatterådgivningen er der tale om en ny spidskompetence, som vi ser store muligheder i. Derudover bliver vi endnu stærkere på en række af vores kerneområder inden for fast ejendom og generel erhvervsrådgivning.

”Vi ser store muligheder i vores nye kollegaer og de kommercielle synergier for CLEMENS Advokatfirma. Hertil kommer at vi deler helt fundamentale værdier og tilgangen til driften af et advokatfirma, herunder navnlig at vi leverer værdiskabende rådgivning af høj kvalitet på attraktive vilkår. Derudover tillægger vi også en uformel omgangstone både i forhold til klienter og kollegaer i firmaet stor betydning” udtaler direktør Erik Hollensen.

Den seneste tilgang bringer antallet af medarbejdere i CLEMENS Advokatfirma op på ca. 65, heraf mere end halvdelen jurister.

Vi glæder os rigtigt meget til samarbejdet med vores nye kollegaer og til at fortsætte de seneste års positive udvikling på såvel klient- og medarbejdersiden.