Om stillingen

Som advokatfuldmægtig hos CLEMENS Advokatfirma får du en solid start på din karriere. Du bliver en del af et ambitiøst team, hvor du fra starten får mulighed for at skærpe dine teoretiske juridiske kompetencer i praksis. Du bliver involveret i mange forskellige spændende sager indenfor blandt andet skatteret, selskabsret, M&A, generationsskifte og generel erhvervsret, og du vil hurtigt få klientkontakt og ansvar for dine egne sager.

Hvem er du?

Du har afsluttet jurastudiet for nyligt eller forventer at gøre det senest januar 2021. Du er ambitiøs og har et højt fagligt niveau og gerne erfaring med skatte- og selskabsret fra et relevant studiejob.
Du er velformuleret i skrift og tale på såvel dansk som engelsk, og du formår at arbejde både selvstændigt og i samarbejde med andre. Du har en god forretningsforståelse og sans for klienternes kommercielle behov, og du kan levere konkrete og letforståelige løsninger i juridisk komplicerede sager.

Om CLEMENS advokatfirma

Vi tilbyder en stilling i et ambitiøst advokatfirma, hvor der arbejdes i et travlt men uhøjtideligt miljø med et relativt fladt hierarki. Vi vægter faglig stolthed højt,men har også i høj grad fokus på det sociale samvær og medarbejderes trivsel og udvikling.

CLEMENS Advokatfirma er et erhvervsorienteret advokatkontor, der rådgiver virksomheder af alle størrelser fra ind- og udland. Vi har fokus på at yde rådgivning af højeste kvalitet kombineret med at skabe forretningsmæssig værdi for vores klienter.

Vi er ca. 65 medarbejdere på kontoret, som ligger centralt placeret i Aarhus, og vi har en uformel atmosfære med en ”åben dør” tilgang til hverdagen.

Ansøgning

Er du vores næste kollega? Hvis ovenstående passer på dine kvalifikationer og interesser, så send din ansøgning med CV til job@clemenslaw.dk. Ansøgningsfristen er den 15. januar 2021, men ansøgninger behandles løbende.

Evt. spørgsmål i forbindelse med stillingen kan rettes til partner og advokat Esben Holm på tlf. 87 32 12 24.