Er du interesseret i at dykke dybere ned i erhvervslejeforhold og dele erfaringer med andre fagprofessionelle? Så er vores nye ”Erhvervslejenetværk” lige noget for dig.

Det får du ud af netværket:

Som medlem af CLEMENS Erhvervslejenetværk får du adgang til den nyeste viden og tendenser inden for erhvervslejeforhold, samt muligheden for at dele erfaringer og netværke med andre fagprofessionelle. Du vil også på hvert netværksmøde have adgang til eksperter og rådgivere, der kan give input til konkrete problemstillinger.

  • Information om tendenser og andre relevante emner af væsentlig interesse for erhvervslejeforhold
  • Opdateret viden om de nyeste regler og andre tiltag, der har indflydelse på erhvervslejeforhold
  • Overblik over ny relevant retspraksis og dens betydning
  • Gennemgang af overordnede emner indenfor erhvervslejeretten, som deltagerne måtte finde relevante

Men det stopper ikke her.

Som medlem af CLEMENS Erhvervslejenetværk vil du også blive opdateret og udvikle dine faglige kompetencer ved gennemgang af relevante emner inden for erhvervslejeretten.

Netværket er målrettet alle, der professionelt arbejder med erhvervslejeforhold. Formålet er at skabe et forum, hvor man kan drøfte aktuelle temaer, problemstillinger og lignende inden for dansk erhvervslejeret, udveksle erfaringer, udvikle ny viden og generelt skabe kontakt blandt danske advokater og jurister, der i deres daglige virke beskæftiger sig med erhvervslejeret. Der afholdes fire effektive og målrettede netværksmøder per sæson.

Der er mulighed for at blive optaget i netværket, når der er ledige pladser. Pladserne i netværket er personlige, hvorved du som medlem vil få optimalt udbytte af de relationer, der opbygges. Så hvis du ønsker at være en del af et engageret og professionelt netværk, så skriv en mail til os allerede i dag.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive.
📞 +45 87 32 12 50
📧 marketing@clemenslaw.dk