Arbejder du selvstændigt og struktureret, og har du solid erfaring med ekspedition af ejendomshandler fra A-Z, så er det måske dig, vi søger?

Vi har travlt i vores team for fast ejendom og søger derfor en kollega, der kan hjælpe med at gribe alle de bolde, vi har i luften.

Om dig

Vi forventer, at du har flere års erfaring i rollen som advokatsekretær, og at du er fortrolig med at arbejde med ejendomshandler og tinglysning. Det er en fordel, hvis du har erfaring med retssager, men det er ikke et krav.

Du kan se dig selv som en aktiv del af teamet og CLEMENS Advokatfirma, ligesom du er god til at strukturere din arbejdsdag i en organisation, hvor dine planer og deadlines hurtigt kan ændre sig. Du trives med at finde holdbare løsninger på forskelligartede opgaver, og du kan bevare overblikket, når det går stærkt. Som person er du serviceminded og imødekommende, du trives med at have klientkontakt, og du har en positiv ’can-do’ tilgang til dagligdagen.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omhandle

  • Ekspedition af private ejendomshandler og handler med erhvervs- og udlejningsejendomme og landbrugsejendomme;
  • Udarbejdelse af udkast til købsaftaler;
  • Tinglysningsekspeditioner;
  • Refusionsopgørelser;
  • Evt. håndtering af retssager, herunder arbejde med” Min Retssag”, friststyring og korrespondance med klienter og vidner; og
  • Bilagshåndtering, sagsoprettelse, afregning og arkivering af sager.

Om CLEMENS Advokatfirma

Vi tilbyder en stilling i et ambitiøst advokatfirma, hvor der arbejdes i et travlt men uhøjtideligt miljø med et relativt fladt hierarki. Udover det faglige, lægger vi stor vægt på det sociale samvær og menneskelige kvaliteter.

CLEMENS Advokatfirma er et erhvervsorienteret advokatkontor, der rådgiver virksomheder af alle størrelser fra ind- og udland. Vi har fokus på at yde rådgivning af højeste kvalitet kombineret med at skabe forretningsmæssig værdi for vores klienter.

Vi er ca. 70 medarbejdere på kontoret, som ligger centralt placeret i Aarhus, og vi har en uformel atmosfære med en ”åben dør” tilgang til hverdagen.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse med stillingen kan rettes til advokat Lene Lausen på tlf. 20 43 53 13, og din ansøgning og CV skal sendes til job@clemenslaw.dk.

Ansøgningsfristen er den 1. marts 2021, men ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.