Den danske take-away platform Hungry har sikret sig 52 mio. kr. til fortsat vækst. Pengene kommer fra den multinationale online madleveringstjeneste Delivery Hero, der har hovedsæde i Tyskland.

CLEMENS Advokatfirma har rådgivet i hele processen.

Delivery Hero køber sig ind

Delivery Hero, der tidligere var i besiddelse af knap 25% af selskabskapitalen i Hungry, har nu forøget sin ejerandel til 44 %. Majoriteten af selskabskapitalen er dog fortsat ejet af danske erhvervsdrivende, heriblandt Morten Larsen, Jesper Buch og JP/Politikens Hus.

Hungry har på få år opbygget en overskudsgivende forretning på markedet for online bestilling af take away i Danmark. Hungry samarbejder i dag med mere end 1.800 restauranter, men ambitionen er at runde 3.000 restauranter i løbet af en kort årrække ved hjælp af kapitalindsprøjtningen fra Delivery Hero.

Planen er, at Hungry håndterer logistikken af maden for restauranter, der ikke selv bringer ud. Med egen udbringning vil Hungry skalere sin virksomhed og erobre yderligere markedsandele.

Samtidig med kapitaltilførslen har Hungry sikret sig adgang til Delivery Heros software, der i forvejen håndterer udlevering af mad for restauranter i 650 byer verden over.

Delivery Hero er noteret på Frankfurt børs, og blev en del af det førende indeks DAX (Deutscher Aktienindex) i 2020.

CLEMENS Advokatfirma har rådgivet Hungry i hele investeringsprocessen.

Kompetent og forretningsorienteret rådgivning

Advokat og partner Morten Breum-Leer samt advokat Bine Skriver Svenningsen har rådgivet Hungry gennem hele investeringsprocessen. Vi har bl.a. deltaget i kontraktforhandling, prisforhandling samt bidraget til at sikre, at aftalegrundlaget understøtter selskabets vækststrategi.

Hos CLEMENS Advokatfirma har vi stor erfaring med at rådgive virksomheder i forbindelse med investering, omstrukturering og virksomhedsoverdragelser. Vi stiller det rette team til rådighed, og sætter fokus på både den kommercielle del af processen og de juridiske, mere komplekse problemstillinger, der kan opstå.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse, hvis du har behov for juridisk rådgivning og sparring i forbindelse med en forestående investering eller virksomhedsoverdragelse.