Industri Udvikling investerer i Spectre A/S: CLEMENS Advokatfirma har rådgivet ejerne af SPECTRE A/S i forbindelse med salg af 1/3 af aktierne til kapitalfonden Industri Udvikling.

SPECTRE er grundlagt i Ikast i 1947, og udvikler og producerer medium og high-end outdoor funktionelt tøj for en række internationale brands. Selskabet har opbygget egne produktionsfabrikker i Letland og Vietnam med i alt cirka 1.500 ansatte, der gør det muligt at producere innovativt kvalitetstøj til konkurrencedygtige priser.

Industri Udvikling vil, med investeringen, bidrage til SPECTRE A/S’ fortsatte vækstrejse og yderligere udvikling, hvor den tilførte kapital særligt skal anvendes til at udvide kapaciteten.

De hidtidige ejere, brødrene Jacob og Jesper Klausen, fortsætter i virksomheden og bevarer en ejerandel på tilsammen 2/3 af aktierne.

Morten Breum-Leer og hans team, der bestod af advokat Bine Svenningsen og paralegal Gitte Thirstrup, rådgav SPECTRE A/S i forbindelse med investeringen. Vi ønsker endnu engang parterne tillykke med de vellykkede transaktioner.

Står din virksomhed overfor en investering, eller går du med overvejelserne om at sælge din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse og sparring om processen.

Industri Udvikling investerer i Spectre A/S