Har du brug for juridisk erhvervsrådgivning, der samtidig tager højde for virksomhedens kommercielle interesser, kommunikation og image? Find en dygtig virksomhedsadvokat blandt teamet hos CLEMENS Advokatfirma i Århus C.

Vi tager altid hensyn til jeres situation og arbejder for at skabe størst mulig værdi for netop din virksomhed. Du får med andre ord en virksomhedsadvokat, der altid er opdateret på den nyeste viden, og som samarbejder på tværs af vores juridiske specialer i huset. Det sikrer dig en helhedsorienteret erhvervsrådgivning, hvor der ikke kun er fokus på juraen.

Bedre juridiske resultater med tværfagligt samarbejde

Der er mange grene inden for erhvervsrådgivning, og derfor får du altid de bedste resultater, hvis de er baseret på et tværfagligt samarbejde. Sådan sikrer du dig nemlig, at alle de mulige aspekter danner grundlag for rådgivningen.

Hos CLEMENS er vi en lang række juridiske specialister og erhvervsadvokater, og vi arbejder ofte på tværs af specialer for netop at skabe størst mulig værdi for vores klienter. Blandt andet tæller vores specialer:

Se alle vores specialer hér, eller kontakt os for at tage en snak om din situation. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Dit eget team af specialiserede virksomhedsadvokater

Når du får hjælp af os, gør vi alt, vi kan, for at skabe værdi for dig og din virksomhed.

Hvert juridisk rådgivningsteam består af en eller flere partnere, virksomhedsadvokater og advokatfuldmægtige, som alle har solid erfaring fra branchen, og som dagligt gør en stor indsats for alle vores klienter. Det gælder selvfølgelig også for dig.

Vi lægger vægt på efteruddannelse, og alle er ajour med den nyeste viden inden for deres fag. Derfor er vi mange, der er klar til at hjælpe, hvis du henvender dig med spørgsmål eller har brug for erhvervsrådgivning.

Juridisk erhvervsrådgivning til alle typer virksomheder

Som virksomhedsadvokater i Aarhus har vi særligt kompetencer inden for erhvervsjura. Vi bistår både SMV’er og børsnoterede selskaber med erhvervsrådgivning inden for alle områder af erhvervsret, herunder selskabsret, konkurrenceret, fast ejendom, skatteret samt inkasso og gældsindrivelse.

Vi rådgiver både danske virksomheder, som laver forretning i udlandet, og udenlandske virksomheder, der har behov for erhvervsrådgivning om danske forhold, eller som ønsker at benytte vores særlige kompetencer inden for vores specialistområder. Med en helhedsorienteret erhvervsrådgivning sørger vi for, at alle elementer i den rigtige løsning tænkes ind – lige fra jura til kommercielle interesser, kommunikation og image.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Uanset hvilken type udfordring, du står over for, er vores virksomhedsadvokater her for dig.

Med vores brede erfaring står vi til rådighed for enhver opgave, og vi har fokus på at yde service og kvalitet på højeste niveau til konkurrencedygtige priser.

Du får selvfølgelig også vores samarbejde med flere internationale store og mellemstore advokatfirmaer stillet til rådighed, hvis du modtager juridisk rådgivning af os. Sådan varetager vi bedst dine interesser – særligt hvis du driver virksomhed uden for Danmark.

Kontakt os via vores kontaktformular, hvis du ønsker at vende dine muligheder sammen med os. Vi vender tilbage til os så hurtigt som muligt.

Følg os på LinkedIn.