Ny partner i CLEMENS Advokatfirma: Camilla Sand Fink indtræder den 1. januar 2023 i partnerkredsen hos CLEMENS Advokatfirma og sætter sig i spidsen for forretningsområdet ’compliance’ – et område i hastig udvikling og med stort potentiale.

Camilla har stor erfaring med juridisk og praktisk rådgivning på højeste plan og bistår til daglig alt fra store børsnoterede virksomheder til startup-virksomheder med rådgivning om blandt andet databeskyttelse, markedsføringsret, whistleblowerordninger og NIS2.

De fleste danske virksomheder arbejder allerede med compliance; et arbejde, der kræver dybdegående viden for at kunne udvikle og implementere værktøjer, der støtter virksomhederne i at risikovurdere, dokumentere, overvåge og rapportere om deres processer, så de kan overholde gældende lovgivning eller opnå ønskede certificeringer. Den erfaring har Camilla helt inde under huden med mange års erfaring som både in-house advokat og ekstern rådgiver på complianceområdet.

“Camilla har vist sin evne til at opbygge en stærk profil inden for compliance. Det er et område i hastig udvikling, som vi i CLEMENS Advokatfirma ønsker at satse endnu mere på, og Camilla er uden tvivl den rette til at løfte opgaven i rollen som partner”, fortæller bestyrelsesformand Dennis Birkeholm Larsen.

Compliance som speciale

Camilla har de seneste 4 år haft det daglige ansvar for CLEMENS’ complianceteam, som blandt andet rådgiver om databeskyttelse, whistleblowerordninger, markedsføringsret og NIS2. Teamet har hjulpet en lang række virksomheder med at få de lovgivningsmæssige og tekniske krav gjort operationelle og praktisk håndterbare.

Camilla er netværksleder for CLEMENS’ persondatanetværk og ComplianceCircle Persondatanetværk, som tilsammen har mere end 40 medlemsvirksomheder i alle størrelser. Camilla er også medforfatter til de danske kapitler i ”The Privacy, Data Protection and Cybersecurity Law Reviews 5, 9. edition” og ”Lexology’s Practice Guide Nordic M&A 2022”.

Dette viser hendes ekspertise inden for området compliance og hendes dedikation inden for dette voksende speciale.

Camilla Sand Fink er 38 år og uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2012. Hun bor i Aarhus sammen med sin mand og deres datter.

——-

Advokatfirmaet CLEMENS er et aarhusiansk advokatfirma, der siden 1984 har ydet juridisk rådgivning inden for alle områder af erhvervsjura, den offentlige sektor samt til privatkunder. Juristerne hos CLEMENS har særlige kompetencer inden for erhvervsejendomme, selskabsret, generel erhvervsret og insolvens og rådgiver nogle af landets største virksomheder samt små og mellemstore virksomheder fra ind- og udland.

For flere informationer og udtalelser:

Bestyrelsesformand for CLEMENS, Dennis Birkeholm Larsen, tlf. 40 22 87 14.