Clemens Advokatfirma har bistået ejerne af Link Logistics a/s ved salg til kapitalfond

Det danske logistikfirma Link Logistics A/S, der bl.a. tilbyder sine kunder kurér transport og ekspresfragt af mindre pakker, har igennem en årrække oplevet markant vækst herhjemme. Selskabet omsatte således for et trecifret millionbeløb i seneste regnskabsår og beskæftiger mere end 75 medarbejdere. Succesen skyldes især den stigende e-handel, der skaber øget efterspørgsel på markedet for forsendelse af pakker.

Salg er grobund for international vækstrejse – Link Logistics

Et salg er grobund for international vækstrejse

Tiden er nu moden for virksomheden til at udvide forretningen, bl.a. til udlandet. I dag har Link Logistics A/S kontorer i såvel Danmark som Sverige. Formålet med salget til kapitalfonden Polaris Private Equity er derfor at sætte i gang udvidelsen mod resten af Europa, USA og Asien.

Administrerende direktør Anders Martens udtaler i forbindelse med salget:

Det er superfedt. Vi er vokset i mere end 15 år, men har også nået et punkt, hvor vi har brug for en partner med kapital og erfaring for at tage det næste store skridt i vores vækstrejse.”

Kompetent og forretningsorienteret rådgivning

Clemens Advokatfirma har rådgivet ejerne af Link Logistics A/S igennem hele salgsprocessen.

Hos Clemens Advokatfirma har vi stor erfaring med at rådgive alle typer af virksomheder i forbindelse med virksomhedsoverdragelser og fusioner, generationsskifter og omstruktureringer. Vi stiller det rette team til rådighed, så kvalitet, tilgængelighed og tidsforbrug går hånd i hånd.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse, såfremt du går med overvejelser vedrørende køb og salg af virksomhed eller står overfor et generationsskifte.