I dag er IT og teknologi-baserede systemer, applikationer og projekter grundlæggende for enhver virksomhed og organisation. Eksempelvis anvender de fleste af virksomhedens medarbejdere på daglig basis et eller flere IT-systemer i deres arbejde. Andre virksomheder anhænger af IT og teknologi baserede systemer til brug for styring og kontrol af virksomhedens drift, produktion, lager eller økonomi.

Det er således helt afgørende, at virksomheder i dag føler sig trygge ved anvendelsen af IT-systemer, applikationer og projekter i det daglige og at projekterne støtter op om virksomhedens aktiviteter.

IT-systemer og nye teknologier

I CLEMENS Advokatfirma i Århus forstår vi, at evnen til at udnytte IT-systemer og nye teknologier er helt fundamentalt for at kunne skabe gode forretningsmuligheder. Men også for videreudvikling og vækst i virksomheden.

I CLEMENS Advokatfirma yder vi rådgivning inden for alle juridiske aspekter i IT-retten og området for nye teknologier. Vores team består af højt specialiseret advokater inden for den juridiske regulering af udvikling, anvendelse og overdragelse af IT og teknologibaserede systemer og projekter, hosting- og cloudløsninger samt nye teknologier som fintech og legaltech.

Rådgivning af danske og internationale kunder

Vores advokater har gennem mange år rådgivet en række førende danske og internationale kunder og leverandører inden for alle typer af IT-aftaler med henblik på at skabe et sikkert og effektivt grundlag for virksomhedens forretning og positive videreudvikling.

  • IT-kontrakter, herunder navnlig software- og teknologibaserede aftaler
  • Licens- og vedligeholdelsesaftaler
  • Kommercialisering og produktudvikling af software og teknologier
  • Hosting-, cloud- og driftsaftaler
  • Deponeringsaftaler (escrow agreements)
  • Aftaler vedrørende beskyttelse af immaterielle rettigheder ved udvikling af applikationer og teknologier
  • Generelle betingelser for salg og levering af IT-relaterede ydelser, herunder softwareløsninger
  • Håndtering af tvister inden for det IT-retlige område

Vores advokater bidrager med værdifuld strategisk vejledning til mange danske og internationale virksomheder. Det gør vi med henblik på at beskytte interesser og aktiver for dermed at få den enkelte virksomhed sikkert i mål med at indkøbe IT-baserede systemer og teknologier.

Advokater med unik teknologi forståelse

Vores advokater har en unik teknologi forståelse og samarbejder med mange virksomheders produkt- og udviklingsafdelinger. Vi vurderer de lovgivningsmæssige konsekvenser som nye produkter og teknologier medfører. Navnlig i relation til privatlivsfremmende og informationsbeskyttende teknologier eller beskyttelse af patenter, ophavsrettigheder og varemærker.

I CLEMENS Advokatfirma oplever vi, at IT-baserede systemer, app’s og projekter kan give anledning til konflikter og juridiske tvister mellem kunder og leverandører.

Vores advokater har gennem mange år rådgivet en række førende danske og internationale kunder og leverandører i forbindelse med verserende konflikter og tvister. Altsammen med henblik på at skabe det bedst mulige resultat – hver eneste gang.

Vores advokaters juridisk ekspertise, teknologisk indsigt og brancheforståelse er din garanti for, at du opnår den rigtige juridiske rådgivning vedrørende et forestående IT-projekt eller i tilfælde af en konflikt.

Hos CLEMENS Advokatfirma får du en helhedsorienteret rådgivning, hvor ikke kun juraen, men også elementer som kommercielle interesser, sikkerhed og pålidelighed er i fokus. Hos CLEMENS Advokatfirma lægger vi stor vægt på, at vores rådgivning indebærer, at du opnår et værdifuldt udbytte af dine IT-systemer og projekter, hvad enten du er kunde eller leverandør.

I tillæg til ovenstående får din virksomhed således gavn af vores specialer inden for Corporate/commercialKommercielle kontrakterIPR/Immaterialret samt Persondataret.