Arbejder du selvstændigt og struktureret, har du et skarpt, analytisk blik med øje for detaljen, og er du en holdspiller med en positiv tilgang til nye udfordringer og lyst til at lære, så er det måske dig vi søger.

Om dig

Vi forventer, at du er ambitiøs, serviceminded og fleksibel, og at du har lyst til at dygtiggøre dig inden for det erhvervsretlige område med særligt fokus på fast ejendom

Du har godt greb om den juridiske metode og tilgår opgaver og juridiske problemstillinger struktureret og selvstændigt.

Vi foretrækker som udgangspunkt ansøgninger fra studerende på 6.-8. semester.

Arbejdsopgaver

Du vil primært arbejde sammen med vores fast ejendomsteam, der beskæftiger sig med alle grene inden for fast ejendom, herunder bolig- og erhvervslejeret, entrepriseret, transaktioner, projektudvikling, private handler og nabotvister.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Generel sagsbehandling,
  • Juridisk due diligence,
  • Materiale- og praksissøgninger,
  • Forberedelse af rets- og voldgiftssager, herunder udarbejdelse af ekstrakt og materialesamling, samt
  • Udarbejdelse af udkast til notater, vurderinger og aftaler, m.v.

Arbejdstiden vil være ca. 15 timer ugentligt fordelt på 2 arbejdsdage. Arbejdstiden koordineres som udgangspunkt med din nærmeste leder og den øvrige stud.jur.-gruppe, og vi tilbyder stor fleksibilitet i eksamensperioder.

Om CLEMENS

Vi tilbyder en stilling i et ambitiøst advokatfirma, hvor der arbejdes i et travlt, men uhøjtideligt, miljø med et relativt fladt hierarki. Udover det faglige lægger vi stor vægt på det sociale samvær og menneskelige kvaliteter.

CLEMENS er et erhvervsorienteret advokatkontor, der rådgiver virksomheder af alle størrelser fra ind- og udland. Vi har fokus på at yde rådgivning af højeste kvalitet kombineret med at skabe forretningsmæssig værdi for vores klienter.

Vi er ca. 70 medarbejdere på kontoret, som ligger centralt placeret i Aarhus, og vi har en uformel atmosfære med en ”åben dør”-tilgang til hverdagen. Se vores hjemmeside for mere information om os: www.clemenslaw.dk.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse med stillingen kan rettes til advokat Morten Dybro på tlf. 51963530 eller e-mail mdy@clemenslaw.dk. Din ansøgning og CV samt eventuelt yderligere materiale skal sendes til job@clemenslaw.dk.

Ansøgningsfristen er den 1. maj 2021, men ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.