Who’s Who Legal kåring: Advokat og partner i CLEMENS Advokatfirma, Tommy Angermair, er kåret i kategorien “Corporate Immigration 2020”.

Det internationale ratingbureau “Who’s Who Legal” har netop offentliggjort sin liste med jurister, som er blevet anerkendt og nomineret af både klienter og kolleger fra hele verdenen. Vi er derfor stolte af, at vores ”Head of Employment, Corporate Immigration & Data Privacy Law”, Tommy Angermair, som eneste dansker er med på listen over førende eksperter inden for “Corporate Immigration”.

En rating i ”Who’s Who Legal” er baseret på det højeste antal nomineringer fra kolleger, virksomhedsjurister og klienter.

Hvert år siden 1996 har “Who’s Who Legal” gennemført tusindvis af interviews og kigget nærmere på det arbejde, som de enkelte advokater og advokatvirksomheder har udført i løbet af det seneste år i deres respektive lande.

På den baggrund har de udvalgt og kåret landets førende advokater inden for 35 udvalgte fagområder – herunder immigrationsret.

Vores team står klar til at rådgive om alle de juridiske aspekter der kan opstå i forbindelse med ud- og indstationering udenlandsk arbejdskraft. Kontakt Tommy Angermair eller vores “Corporate Immigration-team”.

Who’s Who Legal kåring 2020